Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Informatie over domotica en connected huis

NIEUW..

DELTA DORE IS COMPATIBEL MET SPRAAKBESTURING

Met de spraakbesturing, via een stemassistent, kunt u de spraakgekoppelde apparatuur bedienen.

Een stemassistent is een verbonden spreker die de spraakopdrachten kan begrijpen en informatie kan verwerken om het best mogelijke antwoord te geven.

Tydom en Lifedomus, onze connected home-apps, zijn compatibel met  Alexa van Amazon.
Met deze compatibiliteit kunt u vandaag uw verlichting met uw stem beheren en we werken eraan om nog meer apparatuur compatibel met spraakbesturing te maken.

  texte actu commande vocale

TIPS...

VERBIND UW ROLLUIKEN MET UW TELEFOON MET SPRAAKBESTURING

imge tips gateAUTOMATISER UW ROLLUIKEN
Met de Delta Dore domotica-oplossingen bedient u uw luiken op afstand, vanaf uw smartphone of tablet. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze TYDOM- of LIFEDOMUS-box en gratis applicaties met dezelfde naam. U hoeft niet één voor één uw luiken te sluiten voordat u gaat slapen, bedien uw volledige installatie vanaf uw smartphone. Bovendien kunt u de hoogte van uw luiken rechtstreeks via de app kiezen.

 

Delta Dore is een Frans bedrijf gespecialiseerd in domotica.
Wij maken het mogelijk om verschillende apparaten, zoals uw verlichting, verwarming, camera's, luiken ... te bedienen. In dit geval zullen we het uitsluitend over rolluiken hebben.
Verbind uw rolluiken met uw smartphone of tablet en bedien ze op afstand, waar u ook bent, dankzij de ontvangers die nanomodules worden genoemd en die achter uw schakelaars zijn geplaatst.

Dit is ontworpen om uw dagelijks comfort te verbeteren.
Ontdek hoe het meest compacte automatiseringscontrolesysteem op de markt uw huis slim kan maken.

 

TIPS...

VERBIND UW VERLICHTING MET UW TELEFOON

Delta Dore is een Frans bedrijf gespecialiseerd in connected huizen. Verbind uw verlichting met uw smartphone en bedien ze op afstand.

Wij bieden slimme oplossingen met domotica om uw binnen- en buitenverlichting gemakkelijk te bedienen; voor comfort, energiebesparing en veiligheid. En met onze draadloze technologie worden onze verlichtingsproducten zonder ingrijpende werkzaamheden geïnstalleerd.

Ontdek hoe onze slimme oplossingen uw dagelijks leven kunnen vereenvoudigen.

  Image tips connect your phone

 

NL