Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Heating and Cooling
Imprimer Envoyer a un ami

ELEKTRISCHE VERWARMING

 ELEKTRISCHE VERWARMING PROGRAMMEREN 

  Stel uw huis enkele graden warmer of kouder voor, gemodelleerd naar uw levensstijl.

De energiemanager werkt als een programmeur van uw verwarming en regelt al uw elektrische verwarming. U kunt uw verbruik volgen en zelfs tot 20% besparen op uw energierekening.
  picto chauffage electrique

 

DE ESSENTIE VOOR HET BEHEER VAN UW VERWARMING

image gestionnaire d'énergie calybox  

ENERGIEBEHEER OM OP HET JUISTE MOMENT DE CORRECTE TEMPERATUUR TE HEBBEN

Programmeer uw elektrische verwarming in het hele huis en volg uw verbruik met de energiemanager. Compatibel met uw huidige elektrische radiatoren, u hoeft niet te investeren in domotica-radiatoren.

Om stroomverbruikspieken te beheersen, kan de energiemanager een of meer verwarmers tijdelijk uitschakelen om elk risico van disjunctie te voorkomen. Het voert ook een delesteur uit.

U kunt dus het vermogen beperken dat u bij uw elektriciteitsleverancier heeft ingeschreven om te besparen op uw energierekening (tot ongeveer een schijf, afhankelijk van de prijs van elektriciteit).

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER COMFORT EN BESPARING

AUTOMATISCHE UITSCHAKELING VAN VERWARMING WANNEER RAAM WORDT GEOPEND

Stop verspilling, lang leve besparingen. U kunt uw kamer zonder zorgen verluchten, uw energiemanager schakelt automatisch de verwarming in deze kamer uit en schakelt deze opnieuw in zodra het raam wordt gesloten.

Hoe werkt het? Een detector of openingssensor is op uw raam geïnstalleerd, het vertelt de energiemanager of deze open of gesloten is.

  image ouverture fenetre

 

image enfant  

AUTOMATISER UW ROLLUIKEN VOLGENS DE WEERSOMSTANDIGHEDEN EN UW AANWEZIGHEID

Het comfort strekt zich uit tot uw elektrische rolluiken dankzij de toevoeging van ontvangers of sensoren. Hiermee kunt u eenvoudig de werking van alle luiken vanaf uw energiemanager sturen en programmeren.

Afhankelijk van de zonneschijn, kiezen uw luiken voor u hun beste stand: in de zomer zakken ze automatisch naar beneden om de frisheid te behouden; in de winter openen ze om het interieur te verwarmen.

Als uw rolluiken niet gemotoriseerd zijn, heeft Delta Dore ook oplossingen om hun werking te motoriseren. Bespreek dit met uw installateur-adviseur.


UW PROGRAMMEUR VAN CONNECTED VERWARMING BEDIENEN
VOOR MEER COMFORT

image Tydom 1.0  


Onder alle omstandigheden houdt u uw elektrische verwarming onder controle, om de verwarming van uw huis te verhogen, verlagen of uit te schakelen...zelfs als u er niet bent. Met de Tydom 1.0-domoticabox en de bijbehorende app kunt u de temperatuur van uw kamers in één keer op uw telefoon of tablet regelen.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw poort te regelen, een automatisch verlichtingssysteem te voorzien en zelfs de installatie van een alarm overwegen.

 

NL