Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Heating and Cooling
Imprimer Envoyer a un ami

ENERGIEBESPARING

 MIJN ENERGIEVERBUIK OPTIMALISEREN

 

U wilt energie besparen? De beste manier om u bewust te worden van uw energieverbruik is om ze te begrijpen. Met dit in gedachten heeft Delta Dore oplossingen bedacht voor het meten van uw energieverbruik. Ontdek hoe u uw verwarmings-, elektriciteits-, gas- en waterkosten kunt volgen en beheren.

Goed om weten: op basis van de nieuwe RT 2012-verordening moeten nieuwe woongebouwen worden uitgerust met een systeem voor het meten en weergeven van het verbruik.

  Pico économie d'énergie

 

BEGIN DOOR UW ENERGIE-UITGAVEN TE VOLGEN

imzger tywatt 2000  

VERBRUIKSINDICATOR OM UW ELEKTRISCHE VERBRUIK TE VISUALISEREN

Met deze Tywatt-verbruiksmeter kunt u:

uw uitgaven dag per dag volgen.
weten hoeveel uw apparaten in stand-by verbruiken door hun huidige verbruik te visualiseren.
uw energiekosten jaar per jaar vergelijken door middel van diagnostische elementen.
De informatie over het elektrische verbruik wordt verzonden naar de verbruiksindicator met sensoren die zijn geïnstalleerd in uw elektrische kast.

Andere sensoren kunnen worden toegevoegd om energiekosten te voorkomen.

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER BESPARINGEN EN COMFORT

UW WATERVERBRUIK VOLGEN

U hebt het gevoel dat u veel water verbruikt en zoekt naar een manier om water te besparen? Het waterverbruik varieert afhankelijk van gewoonten, uitrusting en huishoudelijk gebruik. Om uw waterverbruik te beheersen, vraagt ​​u uw installateur om uw watermeter uit te rusten met een pulszender die het reële waterverbruik registreert.

De informatie wordt vervolgens verzonden en op uw meter weergegeven. U vermijdt verspilling, waardoor uw facturen dalen.

  image robilet d'eau

 

image radiateur  

MONITOR UW VERBRUIK VAN AARDGAS 

U verwarmt uw woning met aardgas? Het monitoren van dit verbruikspunt met een sensor die op uw gasmeter is aangesloten, staat centraal bij het bewaken van uw energieverbruik. Uw reeel gasverbruik wordt live op het scherm van uw meter weergegeven.

Om nog meer te besparen, mag u niet vergeten om uw ketel te laten onderhouden: de jaarlijkse beoordeling door een professional bespaart 8 tot 12% energie in vergelijking met een niet-onderhouden ketel.


HOUD UW VERBRUIK IN HET OOG  WAAR U OOK BENT

image Tydom 1.0  


Volg uw verbruik op uw telefoon of tablet met de Tydom 1.0-domoticabox en de app. U kunt op elk moment het reële verbruik raadplegen in €, KWh, m3 of liter. Grafieken en histogrammen stellen u in staat om nauwkeurig uw energieverbruiksgewoonten te lezen. U kunt bewust worden en uw gedrag wijzigen door de connected objecten in uw huis vanaf uw smartphone of tablet te bedienen. Uw monitoring van energie-, water- of gasverbruik wordt vereenvoudigd en gecentraliseerd dankzij onze domotica-oplossingen.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw rolluiken te regelen, een automatisch verlichtingssysteem te voorzien en zelfs de installatie van een alarm overwegen.

 

Ontdek hier onze bedrijfsoplossingen
Applications

Configuratie

NL