Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Energiebeheer - Tecnish Beheer Voor Gebouwen
Imprimer Envoyer a un ami

Onze oplossingen

Producten en diensten inzake energiebeheersing voor industriële en tertiaire sites

Al meer dan 25 jaar rust Delta Dore alle types van tertiaire of industriële gebouwen uit met haar oplossingen inzake de beheersing van meerdere energievormen, meerdere merken en meerdere protocols die uw doelstellingen inzake energieprestaties combineren met de milieuverplichtingen. Onze competenties bestrijken alle technieken inzake energiebeheersing, van de energieaudit via de invoering van TBG-oplossingen (Technisch Beheer van Gebouwen) tot de energieopvolging van het gebouw.

Een globaal aanbod inzake energie-intelligentie

Energiebeheersing

 

De uitrusting beheren

 

De prestaties waarborgen

• Kostenbeheersing
• Verhogen van de rentabiliteit
• Maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Gebruiksgemak
• Integratievermogen
• Evolutiviteit van de site
  • Onderhoud van de uitrusting
• Energieopvolging
• Permanente verbetering
         
image mains et dominos, maîtrise des énergies   image de simplicité, de flexibilité et de pérénnité des équipements   image poignée de mains, performance garantie
         
Onze competenties bestrijken alle technieken inzake energiebeheersing, van de energieaudit via de invoering van TBG-oplossingen (Technisch Beheer van Gebouwen) tot de energieopvolging van het gebouw.

 

De mogelijkheden op het vlak van energiebesparing analyseren en de oplossing definiëren, rekening houdend met de specifieke kenmerken van de site.
Gewaarborgd resultaat
We engageren ons sterk met betrekking tot de besparingen en de terugkeer naar aangekondigde investeringen.

De technische uitrustingen aansturen met flexibele en evolutieve oplossingen op het vlak van TBG. De onderlinge werking tussen de uitrusting waarborgen en het onderhoud ervan vereenvoudigen.


Producten met een hoge energie-efficiëntie

Een assortiment aan regulatoren, controllers en milieuvriendelijke commandoterminals voor een aangepaste en kostenbesparende besturing in de werkruimten en een gecombineerd gebruiksbeheer (HVAC, verlichting en stores).


Onderhoud ter plaatse, oplossingen inzake energieopvolging en permanente verbeteringen met een engagement met betrekking tot de voorziene besparingen.

Een webportaal van energiediensten
De prestatie-indicatoren van een gebouwenpark zijn altijd en overal beschikbaar via het internet.


Al meer dan 7.000 sites hebben reeds gekozen voor de energiebeheersing met Delta Dore. Dit bestand groeit jaarlijks aan met gemiddeld 300 nieuwe realisaties.

E-services

NL