Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Home automation
Imprimer Envoyer a un ami

CONNECTED HUIS

 BEDIEN ALLE VERBONDEN PRODUCTEN VAN UW HUIS 

Win tijd en vereenvoudig uw leven door uw huis connected te maken! Wat uw domoticaproject ook is, beheer uw verwarming, uw luiken, uw verlichting, uw alarm; met onze Tydom 1.0 domotica-box en de connected thuis-app kunt u op afstand uw verbonden objecten bedienen en deze die u in de toekomst toevoegt.

U HEBT REEDS EEN DELTA DORE-PRODUCT GEÏNSTALLEERD?
Voeg het gewoon toe aan Tydom, het zal vanaf de domotica-app worden verbonden en controleerbaar worden !

  image téléphone appli tydom

 

BEHEER UW HUIS VANOP AFSTAND

image application passerelle domotique  

MET TYDOM LEEFT UW HUIS OP HET RITME VAN UW WENSEN

Personaliseer uw Tydom-app door foto’s van uw interieur toe te voegen en uw apparatuur aan te raken om deze van op uw bank of uw werkplek te bedienen!

Elke situatie heeft zijn eigen persoonlijke scenario. Wakker worden om 7 uur? Programmeer het openen van uw luiken en het opstarten van uw verwarming. Om 8u30 naar het werk vertrekken? De lichten gaan uit en uw alarm wordt ingeschakeld. Laat Tydom uw geprogrammeerde stemmingen activeren!

Met onze HomeCloud-oplossing bent u veilig verbonden met uw huis. Tydom beschermt uw privacy: uw gegevens zijn niet toegankelijk in de cloud, ze blijven bij u.

 

ONZE IDEEEN VOOR MEER COMFORT EN VEILIGHEID

HOUD EEN OOGJE OP DE DINGEN DIE U HET MEEST AAN HET HART LIGGEN

De bewakingscamera is de oplossing waarmee u live kunt bekijken wat er bij u thuis gebeurt, vanaf uw smartphone of uw tablet.

  image gardez

image pilotez  

REGEL UW CONNECTED THERMOSTAAT

U bent van plan om eerder thuis te komen? Met uw Tydom-domoticabox en draadloze thermostaat kunt u de verwarming van uw huis verhogen, verlagen of voorprogrammeren.

Uw connected thermostaat regelt onder alle omstandigheden de temperatuur van uw huis of appartement. Een enkel gebaar op uw telefoon en uw comfort is verzekerd tegen dat u thuis bent.

 

ACTIVEER UW CONNECTED ALARM WAAR U OOK BENT

U kunt zorgeloos vertrekken, uw alarm beschermt uw eigendommen en woning. Als u het alarm vergeet te activeren, kunt u het op afstand activeren, waar u ook bent.

Het draadloos alarmsysteem van Delta Dore is geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Met de draadloze technologie kan het zonder beschadiging van het interieur worden geïnstalleerd.

  image activez

 

image réalisez  

VOER OP AFSTAND SCENARIO’S UIT

Een pakje eerder dan verwacht ontvangen? Met uw domotica-box en met de connected huis-applicatie van Tydom kunt u uw alarmsysteem op afstand deactiveren en de garagedeur openen om het pakje te ontvangen. Als u afwezig bent, kunt u ook uw aanwezigheid simuleren alsof het lijkt dat er iemand thuis is.

 

NL