Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Veiligheid
Imprimer Envoyer a un ami

ALARM

 INBRAKEN DETECTEREN EN RAPPORTEREN

 

U hebt besloten om uw huis uit te rusten met een alarmsysteem, maar u weet niet waar u moet beginnen? Begin met het Tyxal+ alarmsysteem en ontdek onze apparatuurvoorstellen om uw huis en uw gezin te beschermen en te bewaken.
 

Franse productie, levensduur van de batterij bedraagt 10 jaar, NF&A2P-certificering en 5 jaar garantie: het Tyxal + -alarm is het beveiligingssysteem voor uw dagelijkse gemoedsrust.

  image escalier

 

BEGIN MET HET PAKKET ALARME TYXAL+ COMPACT

image pack alarme Tyxal+  

EEN ALARM DAT U BESCHERMT EN WAARSCHUWT BIJ INBRAAK

Gemakkelijk te gebruiken en krachtig, het pakket Tyxal+ Access bevat de essentiële functies van een compleet alarmsysteem:

- Detectie van indringers met een bewegingsdetector die in het huis is geïnstalleerd

- Bediening van uw alarm met het aanraakalarmtoetsenbord of de afstandsbediening

- Mogelijkheid om 2 bewakingszones te creëren

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER VEILIGHEID EN GEMOEDSRRUST

CONTROLEER WAT ER BIJ U THUIS GEBEURT

Met de bewakingscamera kunt u live kijken wat er in of rond uw huis gebeurt.

Met onze AUTOMATISCHE BEWAKINGSDIENST aan € 9,90 PER MAAND krijgt u meldingen in geval van inbraak, de video’s kunt u opslaan, bekijken en downloaden.

  image téléphone doigt

 

image sirene exterieure  

MELD EEN INBRAAK

De buitensirene met flitslicht is het belangrijkste afschrikmiddel van een alarmsysteem. Zichtbaar, het waarschuwt inbrekers dat u bent uitgerust met een alarm. Het krachtige geluidsniveau is bijzonder afschrikkend voor de inbreker.

 

TRANSFORMEER UW ROLLUIKEN IN VEILIGHEIDSELEMENTEN

Onze rolluikmotoren zijn uitgerust met een technologie die inbraken kunnen detecteren. Een poging om een ​​rolluik omhoog te brengen, activeert het alarm en vergrendelt mechanisch het openen van het rolluik.

Alleen de woning? Creëer een bewakingszone bestaande uit uw rolluikmotoren. Activeer de bewaking van deze zone en slaap veilig op beide oren!

  image volet roulants
 

UW CONNECTED ALARM MET TYDOM

image Tydom 1.0  

Met alle producten en services die deze oplossing biedt, kunt u met Tydom uw alarmsysteem op afstand bedienen, laten uitschijnen dat er iemand aanwezig is door uw rolluiken te openen of sluiten, de videobewaking activeren en waarschuwingen ontvangen als er iets wordt gedetecteerd.

Met Tydom is uw huis verbonden. U kunt deze oplossing op elk moment uitbreiden door verschillende connected objecten toe te voegen om bijvoorbeeld uw verwarming of verlichting te regelen.

 

NL