Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Lighting and openings
Imprimer Envoyer a un ami

VERLICHTING

  IK CENTRALISEER MIJN VERLICHTING  

 

 

Met de domotica voor verlichting kan de verlichting eenvoudig en op een speelse manier worden bestuurd door alle gezinsleden.

Ontdek onze oplossingen om eenvoudiger uw verlichting en onze apparatuurvoorstellen te beheren, om een ​​leuke sfeer te verkrijgen die is aangepast aan uw humeur en wensen

  Picto eclairage

 

 BEGINNEN MET EEN CENTRALE BEDIENING

image commande centralisee  

ALLE LICHTEN UITSCHAKELEN ZONDER DE TOUR VAN HET HUIS TE MOETEN DOEN

Om alle lichten in huis te centraliseren en te regelen, bestaan er gemakkelijke en draadloze oplossingen. Een kleine ontvanger die op elk van uw verlichtingspunten is aangesloten, maakt het eenvoudig om hun bediening te automatiseren.

Met één afstandsbediening kunt u alle lichten in één keer bedienen. Plafondlampen, spots, decoratieve lampen en andere verlichtingsarmaturen ... kunnen gelijktijdig of afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld, afhankelijk van de gewenste sfeer.

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER COMFORT EN EENVOUD

EEN NIEUW VERLICHTINGSPUNT TOEVOEGEN

U hebt een schakelaar bij de deur van een kamer en u wilt er een aan uw bed toevoegen? Om een oplossing te voorzien die dezelfde functionaliteiten biedt als een wisselschakelaar of een teleruptor, volstaat het om de bestaande schakelaar te voorzien van een kleine draadloze ontvanger die ingebouwd wordt in de behuizing en een extra bedieningsschakelaar te installeren op de plaats die u verkiest.

Samen met uw installateur-adviseur kunt u een schakelaar kiezen van hetzelfde type als de bestaande schakelaar en deze uitrusten met een miniatuurzender die in de muur verborgen zit achter de schakelaar. U kunt ook kiezen voor een schakelaar met ingebouwde zender.

  image lampe lit

 

image ambiance  

CREER SFEER MET VERLICHTING

Het dimmen van lichten is de ideale oplossing om de lichtintensiteit aan uw activiteiten aan te passen. Met een dimschakelaar kunt u eenvoudig de intensiteit variëren met een kleine ontvanger verborgen in de behuizing van uw schakelaar. U kunt ook het in- of uitschakelen van deze verlichting centraliseren via uw afstandsbediening of uw smartphone of tablet.

 

VAN UW VERLICHTING MET TYDOM

image tydom 1.0  


De domotica box Tydom 1.0 en zijn app stellen u in staat om uw connected huis te bedienen.

Met de producten die in deze oplossing worden voorgesteld, blijft de aansturing van uw verlichting overal toegankelijk, waar u ook bent. Als u afwezig bent, kunt u vanaf uw telefoon een lichtscenario activeren dat uw lichten aan en uit zet. Zo kunt u laten uitschijnen dat u thuis bent.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw rolluiken, uw verwarming te regelen en zelfs de installatie van een alarm overwegen.


 

Ontdek hier onze bedrijfsoplossingen
Applications

Configuratie

NL