Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Lighting and openings
Imprimer Envoyer a un ami

ROLLUIKEN

 IK AUTOMATISEER MIJN ROLLUIKEN 

  Rolluiken bieden de beste beschermen tegen kou of hitte. Voor een eenvoudig dagelijks gebruik, begint u met de motorisatie van uw rolluiken met Rollia en ontdek onze suggesties voor uitrusting om uw welzijn en veiligheid te verbeteren.   image picto Volets roulants

 

BEGIN MET DE MOTORISATIE VAN UW ROLLUIKEN

image moteur rollia  

EEN INTELLIGENTE MOTOR DIE ZORGT VOOR DE VEILIGHEID VAN UW HUIS

Met de rolluikmotoren van Rollia Delta Dore geven uw rolluiken een nieuwe dimensie aan uw huis. Naast het vergemakkelijken van het openen en sluiten van uw elektrische rolluiken, verbeteren ze uw veiligheid.
De Delta Dore-motoren beschikken over obstakeldetectie: uw gemotoriseerde luiken stoppen automatisch om het obstakel te verwijderen en de mechanica te sparen.
De prestaties van deze motor worden weerspiegeld door de integratie van de inbraakwerende functie die de luiken mechanisch vergrendelen in geval van een inbraakpoging.
Afhankelijk van de grootte zijn er verschillende motorvermogens beschikbaar. Uw installateur-adviseur zal u advies geven.

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER COMFORT EN VEILIGHEID

CENTRALISEER HET OPENEN EN SLUITEN VAN UW ROLLUIKEN

Automatiseer de dagelijkse rituelen met een unieke afstandsbediening die de rolluiken van uw huis of appartement afzonderlijk of simultaan opent.

Als uw rolluiken al zijn uitgerust met bedrade elektrische motoren heeft Delta Dore ook oplossingen waarmee u de werking van uw rolluiken kunt centraliseren. Bespreek dit met uw installateur-adviseur.

  image homme au reveil

 

image ambiance table  

VERBETER UW COMFORT MET HET INTELLIGENTE BEHEER VAN UW ROLLUIKEN

Om in elk seizoen een comfortabele temperatuur te behouden, kiest Solar Optimization van Delta Dore voor u de beste stand van de elektrische rolluiken van de meest zonverlichte kamers, dankzij zijn zonnesensor.
Door op de Solar Optimization-knop van de energiemanager te drukken, kunt u deze op elk gewenst moment activeren. Buiten deze periodes worden alle gemotoriseerde rolluiken bestuurd door de programmering die is opgeslagen in uw energiemanager.
De voordelen: uw energiemanager omvat het regelen van uw verwarming en beheren van uw energiekosten.

 

VAN UW CONNECTED ROLLUIKEN MET TYDOM

image Tydom 1.0  

De domotica box Tydom 1.0 en zijn app stellen u in staat om uw connected huis te bedienen.

Met de producten die in deze oplossing worden gepresenteerd, kunt u met de Tydom-app uw rolluiken bedienen, waar u ook bent. Als u afwezig bent, kunt u vanaf uw telefoon een scenario programmeren dat uw luiken opent en sluit. Zo kunt u laten uitschijnen dat u thuis bent.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw verwarming te regelen, een automatisch verlichtingssysteem te voorzien en zelfs de installatie van een alarm overwegen.

 

Ontdek hier onze bedrijfsoplossingen
Applications

Configuratie

NL