Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Veiligheid
Imprimer Envoyer a un ami

ALARM HUISHOUDELIJKE RISICO'S

GEVAREN DETECTEREN: BRAND, OVERSTROMING, STROOMPANNE

  Deze risico’s hebben betrekking op het hele gezin. Om u doeltreffend te beschermen tegen brand, overstroming of stroomuitval kiest u voor de technische detectoren van Delta Dore en bekijkt u onze suggesties voor apparatuur om de gevaren van ongevallen te verminderen.

Bescherm uzelf met een alarm dat ervoor zorgt dat u in geval van gevaar wordt gewekt.
  image risques domestiques

 

BEGIN MET TECHNISCHE DETECTOREN

détecteurs techniques  

EEN TECHNISCH ALARM MAAKT EEN EFFICIËNTE PREVENTIE 24/24 TEGEN HUISHOUDELIJKE GEVAREN MOGELIJK

- Brand: sinds 8 maart 2015 is de installatie van minstens een standaard rookmelder CE EN14604 verplicht in alle woningen. Het detecteert rook die vrijkomt bij het begin van een brand en waarschuwt de bewoners met een luid signaal.
- Waterschade: de beste manier om dit ongemak te voorkomen, is preventie. Bijvoorbeeld in de buurt van een wasmachine geplaatst, identificeert de waterlekdetector de abnormale aanwezigheid van vloeistof en stuurt een waarschuwing naar de binnensirene.
- Langdurige stroomuitval: als er een stroomstoring optreedt en deze duurt langer dan 30 minuten stuurt de detector een waarschuwingssignaal naar naar de binnensirene om mogelijke schade (bijv. bevriezing) te voorkomen.

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER VEILIGHEID EN GEMOEDSRUST

TRANSFORMEER UW ROLLUIKEN TOT VEILIGHEIDSELEMENTEN

De rolluikmotoren van Delta Dore zijn uitgerust met een technologie die draadloos met de rookdetector van Delta Dore kan communiceren. Bij brand worden de rolluiken automatisch geopend om een snelle evacuatie toe te laten.  U hoeft zich geen zorgen te maken, uw brandveiligheidssysteem beschermt uw gezin elke dag.

De voordelen: de rolluikmotoren van Delta Dore beschikken over een inbraaksysteem dat de interne sirene activeert.

  image volets roulants

 

image petite fille avec grand-mère  

WAARSCHUWT UW NAASTEN IN GEVAL VAN NOOD

Bij een val, malaise of paniekaanval maakt het SOS-alarm het mogelijk om een waarschuwing te geven. Dankzij een kleine alarmafstandsbediening kunt u snel om hulp vragen:

- Door op de SOS-knop op de afstandsbediening te drukken, wordt de binnensirene geactiveerd om de buurt te waarschuwen voor een abnormale situatie.

- Een oproep naar vooraf geregistreerde nummers wordt automatisch door de kiezer gebeld om uw naasten op de hoogte te brengen.


UW CONNECTED ALARM MET TYDOM

image box tydom 2.0  


domotica-oplossing - de TYDOM-app neemt alle twijfels weg
Als er iets abnormaals in uw huis gebeurt, wordt u automatisch op de hoogte gebracht per sms of spraakoproep, naar uw telefoon of deze van iemand in uw omgeving, dankzij de Tydom 2.0-dialer.

Een echte domotica-box, Tydom 2.0 en zijn connected home-app Tydom stellen u in staat om op afstand de Delta Dore-apparatuur in uw woning te besturen en programmeren, zoals bijvoorbeeld uw rolluiken.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing uitbreiden door verschillende connected objecten toe te voegen om op afstand de verwarming, verlichting of een alarmsysteem vanaf uw smartphone te bedienen.

 

NL