Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Heating and Cooling
Imprimer Envoyer a un ami

KETEL EN WARMTEPOMP

MIJN KETEL PROGRAMMEREN  

 

Alleen verwarmen als het nodig is, betekent de energiekosten van uw huis verlagen!

Begin met de installatie van een draadloze thermostaat om uw ketel of warmtepomp te bedienen en ontdek onze voorstellen om tot 20% op uw energierekening te besparen.

  image tablette dans canapé

 

DE ESSENTIE VOOR HET BEHEER VAN UW VERWARMING

image thermostat connecté  

GECONTROLEERDE BINNENTEMPERATUUR DOOR MIDDEL VAN EEN VERWARMINGSTHERMOSTAAT 

De draadloze thermostaat meet de temperatuur van de kamer waarin hij is geïnstalleerd en schakelt de ketel in en uit afhankelijk van de gewenste temperatuur. Het verbetert uw comfort door de temperatuurvariaties in de kamer te beperken.

De Delta Dore-thermostaat is compatibel met uw bestaande ketel of warmtepomp. U hoeft niet te investeren in domotica-radiatoren .

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER COMFORT EN BESPARING

AUTOMATISCHE UITSCHAKELING VAN VERWARMING WANNEER RAAM WORDT GEOPEND

Stop verspilling, lang leve besparingen. U kunt uw kamer zonder zorgen verluchten, uw thermostaat schakelt automatisch de verwarming in deze kamer uit en schakelt deze opnieuw in zodra het raam wordt gesloten.

Hoe werkt het? Een detector of openingssensor is op uw raam geïnstalleerd, het vertelt de thermostaat of deze open of gesloten is.

  image ouverture fenetre

 

image oreiller  

REGEL VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOLGENS HET GEBRUIK VAN UW KAMERS

Het is mogelijk om meerdere thermostaten in een huis te installeren om verschillende temperaturen per zone in te stellen. U kunt bijvoorbeeld een temperatuur instellen van 20 °C voor de woonkamer en 18 °C voor de slaapkamers. Met deze verwarmingszones kunt u de ruimtes verwarmen op basis van hun gebruik en om energie te besparen.


UW CONNECTED THERMOSTAAT MET TYDOM

image Tydom 1.0  


Onder alle omstandigheden houdt u uw elektrische verwarming onder controle, om de verwarming van uw huis te verhogen, verlagen of uit te schakelen...zelfs als u er niet bent. Met de Tydom 1.0-domoticabox en de app kunt u de temperatuur van uw kamers in één keer op uw telefoon of tablet regelen.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, deze Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw poort te regelen, een automatisch verlichtingssysteem te voorzien en zelfs de installatie van een alarm overwegen.

 

Ontdek hier onze bedrijfsoplossingen
Applications

Configuratie

NL