Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Lighting and openings
Imprimer Envoyer a un ami

TOEGANGSPOORT EN GARAGEPOORT

 GEMAKKELIJK DE TOEGANGS- EN GARAGEPOORT OPENEN 

  Op maat en volgens uw behoeften hebt u uw garagepoort laten automatiseren en nadien uw toegangspoort? Afhankelijk van de geïnstalleerde motoren, hebt u vaak voor elke actie een afstandsbediening.
Ontdek onze automatiseringsoplossingen om de bediening van uw poort en garagedeur en onze apparatuurvoorstellen te groeperen om uw welzijn te optimaliseren.
  picto portail

 

BEGIN MET HUN BEDIENING TE CENTRALISEREN

image télécommandes et récepteurs  

EEN AFSTANDSBEDIENING OM DE POORT EN GARAGEPOORT TE BEDIENEN

Het is niet meer nodig om naar de juiste afstandsbediening te zoeken, bedien uw elektrische poort en garagepoort rechtstreeks vanaf één afstandsbediening.

U kunt ze individueel of gelijktijdig openen en sluiten met een sleutelhanger met 4 toetsen en kleine ontvangers of sensoren die op elk apparaat zijn aangesloten.

 

ONZE IDEEËN VOOR MEER COMFORT EN EENVOUD

HET OPENEN EN SLUITEN VAN DE POORT REGELEN

Vergeet ook niet om de besturing van het openen van de poort te centraliseren. Al uw apparatuur die zich buiten het huis bevindt, is dan gecentraliseerd en toegankelijk via dezelfde afstandsbediening voor domotica. Met behulp van een kleine ontvanger die op de opener van de poort is aangesloten, kunt u eenvoudig de toegang tot uw huis regelen met de poortopeningspieper.

  image portillon

 

image eclairage exterieure  

DE BUITENVERLICHTING BEDIENEN

Hergroepeer tot 4 automatiseringsbedieningen op uw aanpasbare afstandsbediening. Wat is praktischer dan de buitenverlichting inschakelen wanneer u laat thuiskomt! Het dagelijks leven vereenvoudigen, dat is ook domotica. Met één druk op de toets van uw afstandsbediening heeft u controle over uw huis. Ga sneller en veiliger naar huis.

 

UW CONNECTED HUIS MET TYDOM

image Tydom 1.0  

Uw woning is overal met de Tydom 1.0-domoticabox en app verbonden en toegankelijk.

Met alle producten die in deze oplossing worden gepresenteerd, kunt u met de Tydom-app uw poort, garagedeur en buitenverlichting van het huis vanaf uw smartphone bedienen. U wordt bevrijdt van de repetitieve taken van het dagelijks leven. Als u afwezig bent, kunt u ook scenario's activeren of programmeren om het hoofd te bieden aan onvoorziene gebeurtenissen of vergeetachtigheid.

Vanaf nu kunt u op elk moment, afhankelijk van uw behoeften en uw budget, uw Delta Dore-oplossing verrijken met verschillende connected objecten om uw rolluiken, uw verwarming te regelen en zelfs de installatie van een alarm overwegen.

 

Ontdek hier onze bedrijfsoplossingen
Applications

Configuratie

NL