Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Voeg een extra schakelaar toe om een verlichtingspunt te bedienen

Hebt u een verlichtingsschakelaar in de buurt van de kamerdeur en wilt u een extra schakelaar monteren aan het bedhoofdeinde? U kunt een of meer extra verlichtingsschakelaars installeren zonder dat u nieuwe kabels hoeft aan te leggen en zonder dat u bijgevolg schade toebrengt aan de muurdecoratie.

Een wisselschakeling realiseren is mogelijk.


Om een oplossing te voorzien die dezelfde functionaliteiten biedt als een wisselschakelaar of een teleruptor, maar dan als een draadloze toepassing, volstaat het om de bestaande schakelaar te voorzien van een kleine draadloze ontvanger die ingebouwd wordt in de behuizing en een extra bedieningsschakelaar te installeren op de plaats die u verkiest.

Samen met uw installateur kunt u een schakelaar kiezen van hetzelfde type als de bestaande schakelaar en deze uitrusten met een miniatuurzender die in de muur verborgen zit achter de schakelaar. U kunt ook kiezen voor een schakelaar onder de vorm van een "afstandsbediening" met ingebouwde zender.
 

Volgens dit principe kunt u bovendien voor hetzelfde verlichtingspunt gemakkelijk bedieningspunten op verschillende plaatsen voorzien.

>>> Ontdek de set Wisselschakelaar verlichting

U kunt tal van extra componenten aan uw installatie toevoegen om deze functioneler en gebruiksvriendelijker te maken, bijvoorbeeld met een aanwezigheidsmelder die de verlichting in de gang bedient.

Een wisselschakelaar, teleruptor of dimmer ... Verschillende oplossingen zijn mogelijk om de verlichting te bedienen. Uw Delta Dore installateur zal u het geschikte advies kunnen geven volgens de configuratie van uw installatie en volgens uw behoeften.
 

>>> De contactgegevens van een installateur opvragen

Eenvoudig en een eerste vorm van domotica !

 

NL