Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

De rolluiken besturen

Uw woning is uitgerust met elektrische rolluiken. Naast elk raam beschikt u over een schakelaar om het rolluik op en neer te bewegen.  Op eenvoudige wijze kan de installatie worden uitgebreid zodat u de rolluiken centraal kunt bedienen, programmeren en zelfs van op afstand kunt aansturen. Zo bespaart u niet alleen tijd en energie maar verhoogt u bovendien de veiligheid van uw woning.

Extra tijd winnen door de rolluiken centraal te bedienen.

U kunt een systeem laten installeren om uw rolluiken gegroepeerd te bedienen zonder dat daarbij nieuwe kabels moeten worden voorzien.

Het volstaat dat u elke bestaande schakelaar uitrust met een kleine draadloze ontvanger. Verschillende formules zijn mogelijk:
• een draadloze miniatuurontvanger monteren in de behuizing van de bestaande schakelaars,
Als u mechanische rolluiken tot elektrische rolluiken wilt ombouwen en als u daarbij geen kabels wilt trekken naar de schakelaars, kunt u de ontvangers ook rechtstreeks installeren in de cassette van de rolluiken.
• de bestaande schakelaars vervangen door schakelaars met ingebouwde ontvangers.

 

 
Klik op de afbeelding om te vergroten

De rolluiken kunnen worden aangestuurd via een enkele draadloze bediening, met keuzemogelijkheid tussen: een touchscreen, een schakelaar, een bedieningspaneel met digitale weergave of een eenvoudige afstandsbediening. De keuze is dus ruim.
Met eenzelfde draadloze bediening, kunt u een of meer groepen rolluiken afzonderlijk of gelijktijdig aansturen.

>>> Ontdek de sets Centrale Bediening voor elektrische rolluiken.


>>> Bekijk de toepassing "Centrale Bediening voor elektrische rolluiken"

Ook door de rolluiken te programmeren, kunt u extra besparingen realiseren

De meest comfortabele rolluikaansturing, is deze die u zelfs niet hoeft te bedienen! Automatiseer het ophalen en neerlaten van de rolluiken door gebruik te maken van een programmeerbare aansturing die de rolluiken bedient volgens de tijdstippen die u hebt ingesteld.

Met een astronomische schakelklok - kunt u het ophalen en het neerlaten van de rolluiken doen overeenstemmen met het tijdstip waarop de zon op- en ondergaat, binnen de grenzen van het minimum- of maximumuur dat u hebt ingesteld.

Door de rolluiken te programmeren:
• wint u tijd
• kunt u doen alsof er iemand aanwezig is
• kunt u energie besparen door overdag optimaal gebruik te maken van de zonnestralen en 's nachts het energieverlies te beperken.

>>> Ontdek de set Programmering voor elektrische rolluiken.


U kunt tal van extra componenten aan uw installatie toevoegen om deze functioneler en gebruiksvriendelijker te maken, bijvoorbeeld met een telefoonkiezer waarmee u de rolluiken aanstuurt via een eenvoudige telefoonoproep of zelfs via sms.

Doe een beroep op uw Delta Dore installateur. Hij zal u het juiste advies geven volgens de configuratie van uw installatie!

>>> De contactgegevens van een installateur opvragen

Eenvoudig en een eerste vorm van domotica !

NL