Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Bedrijfslokalen beveiligen

Als kleine en middelgrote ondernemingen hun werkmiddelen verliezen, kunnen ze in de problemen komen. Het is dan ook van strategisch belang om bedrijfsruimtes te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

Er zijn verschillende types alarmsystemen beschikbaar om bedrijfsruimtes te beveiligen. Welke technologie en componenten er nodig zijn, hangt af van:
• de configuratie van de locatie: nieuwbouw of bestaande gebouwen, de oppervlakte, het aantal ruimtes, de omgeving ...
• de inhoud van de ruimtes: de uitrusting en/of de goederen
• het gebruik van de ruimtes : openingsuren, aantal werknemers en aanwezige personen ...

NF & A2P: een certificering die garant staat voor betrouwbare alarmsystemen

De NF & A2P-certificering garandeert dat het alarmsysteem volkomen betrouwbaar is. Deze certificering wordt afgeleverd door een onafhankelijke instelling na complete evaluatie van de installatie, waarbij nagegaan wordt of het systeem beantwoordt aan de bestaande functionele normen en dus efficiënt werkt.

Een draadloze alarminstallatie: een must, ook in bedrijfsruimtes

Aangezien draadloze alarmsystemen over hetzelfde certificeringsniveau beschikken als bekabelde of bus-systemen, beantwoorden ze perfect aan de eisen voor bedrijfslokalen: Medische kabinetten en andere ruimtes voor vrije beroepen, winkels ...


Door te kiezen voor een draadloos alarm, geniet u van:
• een alarmsysteem waarvan het kwaliteitsniveau erkend wordt door de verzekeringen
• een snelle installatie zonder dat u bekabeling hoeft te voorzien en zonder dat bijgevolg de bedrijfsactiviteiten worden verstoord,
• een eenvoudig aan te passen systeem : u kunt op eenvoudige wijze componenten verplaatsen of toevoegen naargelang van de wisselende inrichting van de ruimtes.

Indien het bedrijf verschillende aparte ruimtes beslaat, kunt u met een enkel alarmsysteem verschillende zones individueel beschermen, alsof elke zone over een eigen alarm zou beschikken. Wanneer het alarm geactiveerd is voor alle zones, worden alle gemeenschappelijke ruimtes (gangen, inkomshal, toiletten) onder toezicht geplaatst.

 

Draadloos alarmsysteem: de juiste bedieningsorganen kiezen

RFID-badge, afstandsbediening-sleutelhanger, toestenbord met sleutel, numeriek toetsenbord, mono of multi-code, met of zonder scherm ... Er zijn tal van mogelijke bedieningsorganen beschikbaar voor een alarmsysteem. Ze kunnen onderling worden gecombineerd om zo goed mogelijk in te spelen op het profiel van elke gebruiker.
 

Waarschuwingsfunctie en bediening op afstand met behulp van een telefoonkiezer

Een telefoonkiezer stelt de gebruiker in staat om in contact te blijven met het  alarmsysteem. Het toestel vormt dus een bijzonder belangrijk randapparaat binnen een professionele omgeving. In geval van inbraak of een technische storing verstuurt de installatie onmiddellijk een waarschuwingsmelding naar een bewakingscentrale of gewoon naar een vaste of mobiele telefoon. Soms kan de gebruiker zelf naar de telefoonkiezer bellen om te luisteren en te praten met de bewoners, maar ook om de installatie in of uit te schakelen.


Uw Delta Dore installateur zal u het geschikte advies kunnen geven volgens de configuratie van uw installatie en volgens uw behoeften.
 

NL