Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Een appartement of een woning beveiligen

Woont u in een appartement of in een huis en wilt u uw woning beveiligen? Draadloze alarmsystemen tegen inbraak in de woning worden steeds betrouwbaarder. Bovendien hoeft u geen kabels meer te trekken. De systemen zijn eenvoudig in het gebruik. Toch bieden ze tal van functionaliteiten om niet alleen diefstal, maar ook risico's zoals brand en waterlekken te voorkomen.

Een alarmsysteem: de bescherming bij uitstek tegen diefstal

Om op correcte wijze een alarmsysteem cte kiezen, zult u eerst moeten nagaan wat de kwetsbare zones zijn in uw woning zodat u daarna de meest geschikte melders kunt plaatsen:
openingsmelders of perimetrische beveiliging voor deuren en ramen,
bewegingsmelders voor de "verplichte doorgangen" zoals gangen of trappen.
In een alleenstaande woning of op de gelijkvloerse verdieping is het aan te raden om beide types van melders samen te gebruiken.

In combinatie met een systeem dat gedeeltelijk ingeschakeld kan worden, is het mogelijk om de verschillende toezichtzones apart te activeren. Zo kan een perimetrische zone bijvoorbeeld de toegang tot de woning beschermen, zelfs wanneer de bewoners aanwezig zijn.

De NF & A2P-certificering garandeert dat het alarmsysteem volkomen betrouwbaar is. Deze certificering wordt afgeleverd door een onafhankelijke instelling na complete evaluatie van de installatie, waarbij nagegaan wordt of het systeem beantwoordt aan de bestaande functionele normen en dus efficiënt werkt.

Inbraak, rookontwikkeling, een waterlek, een stroompanne ... met één enkele centrale houdt u alles onder controle

Door andere types van melders toe te voegen aan uw alarmsysteem kunt u uw woning en de bewoners ook beschermen tegen woningrisico's zoals:
• een beginnende brand die zich traag ontwikkelt, via de optische rookmelder,
water of andere vloeistoffen die lekken, dankzij de lekdetector,
• langdurige stroomonderbrekingen , dankzij de stroomonderbrekingsdetector.

Elk van deze woningrisico's wordt door de binnensirene gesignaleerd via een specifiek geluid.

Bedieningsorganen die aangepast zijn aan het gebruikersprofiel

Van het meest eenvoudige tot het meest complexe toestel voor de bediening van een alarmsysteem ... Een voor een moeten ze aangepast zijn aan om het even welk gebruikersprofiel: kinderen, volwassenen, jong en oud. U kunt kiezen tussen RFID-badges , een afstandsbediening-sleutelhanger, een numeriek toetsenbord of toetsenbord met sleutel, met of zonder scherm.

>>> Ontdek het gamma Draadloze Alarmsystemen

>>> Zie het schema Alarmsysteem Woning
 

Waarschuwingsfunctie en bediening op afstand met behulp van een telefoonkiezer

Steeds vaker worden installaties voorzien van een telefoonkiezer. Zo staat u altijd in contact met uw  alarmsysteem. In geval van inbraak of een technische storing verstuurt de installatie onmiddellijk een waarschuwingsmelding naar een vaste of mobiele telefoon of naar een bewakingscentrale. De gebruiker kan zelf naar de telefoonkiezer bellen om te luisteren en te praten met de bewoners, maar ook om de installatie in of uit te schakelen.

De installatie kan bovendien worden uitgerust met extra componenten zodat u via dezelfde telefoonkiezer de verwarming, de rolluiken, de toegangspoort of de verlichting kunt bedienen.

Uw Delta Dore installateur zal u het geschikte advies kunnen geven volgens de configuratie van uw installatie en volgens uw behoeften.

>>> De contactgegevens van een installateur opvragen

Eenvoudig en een eerste vorm van domotica !

NL