Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Uw abonnement optimaliseren en uw factuur voor uw elektrische verwarming doen dalen

Is uw woning uitgerust met elektrische vloerverwarming en/of elektrische radiatoren en wilt u uw elektriciteitsfactuur doen dalen?

Bespaar een schijf op uw abonnement met behulp van een prioriteitschakelaar

Door uw installatie te voorzien van een prioriteitschakelaar, kunt u het stroomverbruik waarop u hebt ingetekend bij uw elektriciteitsleverancier beperken. De prioriteitschakelaar organiseert de werking van de verwarmingstoestellen volgens het verbruik dat op dat ogenblik in de woning wordt vastgesteld. Zo vermijdt u dat de elektriciteit uitvalt en behoudt u toch het nodige comfort. Bovendien hoeft u geen extra abonnementsschijf te nemen om een veiligheidsmarge in te bouwen die slechts enkele dagen per jaar van pas komt.

Dankzij de timer verbruikt u enkel de elektriciteit die u werkelijk nodig hebt

Met een verwarmingstimer, kunt u instellen op welke tijdstippen de verwarming niet op vol vermogen moet worden ingeschakeld. U kunt zelfs verschillende programma's vastleggen voor de verschillende zones van uw woning en volgens hun bezetting. Vanzelfsprekend kan het programma op elk gewenst moment worden onderbroken.

Door uw verwarming te programmeren kunt u tot 20 % aan energie besparen terwijl u toch een  comfortabele temperatuur aantreft op het ogenblik dat u thuiskomt.

>>> De contactgegevens van een installateur opvragen

Eenvoudig en een eerste vorm van domotica !

NL