Producten en diensten voor energiebesparingen voor een beter comfort in woningen  en gebouwen.

Imprimer Envoyer a un ami

Het verbruik reduceren van een warmtepomp of van een ketel op stookolie of gas

U verwarmt uw woning met een verwarmingsketel of een warmtepomp in combinatie met radiatoren of vloerverwarming (nat systeem). Wilt u uw stookolie-, gas- of elektriciteitsfactuur doen dalen?

De juiste temperatuur op het juiste moment dankzij de programmeringsfunctie

U kunt de temperatuur van uw woning automatisch aanpassen aan uw leefritme dankzij de programmeringsfunctie van de verwarming.
Door de verwarming te programmeren, kunt u een lagere temperatuur instellen 's nachts of op tijdstippen waarop u regelmatig of soms afwezig bent om op die manier het gas- of stookolieverbruik te reduceren.
Door de verwarming te programmeren kunt u tot 20 % energie besparen en treft u een comfortabele temperatuur aan wanneer u thuiskomt.

Laat de bediening van uw verwarmingsketel over aan een programmeerbare thermostaat

Verbind de programmeerbare thermostaat met uw verwarmingsketel of de circulatiepomp van uw verwarmingsinstallatie en de thermostaat zorgt voor alles. De thermostaat regelt de verwarmingsketel zodat de gemeten kamertemperatuur altijd overeenstemt met de temperatuur die u hebt ingesteld. Bijvoorbeeld, 20° wanneer u thuis bent en 16° wanneer u afwezig bent of 's nachts.

Minder problemen tijdens de installatie en meer comfort dankzij de draadloze programmeerbare thermostaat

Toestellen die programmeerbaar en draadloos zijn, kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd of verplaatst naar de locatie die het meest geschikt is om de temperatuur te meten, zonder beperking wat de voeding of de aansluiting betreft. Voor deze toestellen wordt er een kleine ontvanger in de buurt van de verwarmingsketel of de circulatiepomp geïnstalleerd. De programmeerbare thermostaat, die zich in een van de leefruimtes bevindt, verstuurt via radiogolven commando's naar de ontvanger om de verwarmingsketel in en uit te schakelen.

>>> Bekijk het gamma programmeerbare thermostaten

Door een draadloze telefonische afstandsbediening toe te voegen aan uw installatie, kunt u de verwarming gewoon met uw telefoon vanop afstand bedienen. Deze configuratie wordt vooral aanbevolen voor een tweede verblijfplaats.

>>> Zie schema "Een verwarming programmeren die gebruikmaakt van een verwarmingsketel of een warmtepomp"

U kunt tal van extra componenten aan uw installatie toevoegen om ze functioneler er gebruiksvriendelijker te maken en om de energieprestaties nog te verhogen, bijvoorbeeld met openingsmelders die de verwarming uitzetten wanneer een raam wordt geopend.

Of het niet om een verwarmingsketel of warmtepomp gaat, een bekabeld of een draadloos toestel, uw Delta Dore installateur zal u steeds het meest geschikte model kunnen aanbevelen voor uw installatie!

>>> De contactgegevens van een installateur opvragen

Eenvoudig en een eerste vorm van domotica !
NL